Lastik, Jant, Akü, Servis vesaire
Bizi Takip Edin:
logo
blog-1

Hankook Yaz Lastik Kampanyası Katılım Koşulları (Kampanyamız sona ermiştir)

1. Kampanya 17 Nisan 2023 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarih aralığı dışında düzenlenen faturalar kampanya kapsamı dışındadır.

2. İlgili kampanya, kampanyaya katılan LastikVs bayilerinde geçerlidir. Lastik satın alımından önce bayinin kampanya katılım durumu ve satın alınan lastiğin kampanyaya dahil olup olmadığı tüketici tarafından bayiye mutlaka sorulmalıdır.

3. Kampanya kapsamında, seçili LastikVs mağazalarından tek seferde yapılacak 4 adet Hankook marka yaz veya 4 mevsim oto, SUV(4x4) ve hafif ticari lastik alışverişinde aşağıda belirtilen ilgili tutarlarda Dijital Alışveriş Kodu kazanılabilir.

Jant HEDİYE TUTAR
16'' jant 350 TL
17'' jant 500 TL
18'' jant ve üzeri 650 TL

4. Tüketicinin, 4 adet Hankook marka 16 jant ve üzeri, yaz veya 4 mevsim oto, SUV(4x4) ve hafif ticari lastik alışverişi sonrası hankookodul.com web sitesinden kampanyaya katılması gerekmektedir.

5. Tüketicinin adını, soyadını, GSM numarasını, e-mail adresini, lastik ebatını, fatura görüntüsü ve fatura numarası ile birlikte hankookodul.com adresindeki forma eksiksiz ve doğru girmesi gerekmektedir.

6. Tüketici, hankookodul.com web sitesinden kayıt formunu doldurduktan sonra dijital alışveriş çeki almak istediği markayı seçmelidir. Dijital çeklerin geçerli olduğu markalar şu şekildedir;

Marka Mağaza Kullanımı İnternet Kullanımı
AYAKKABI
Ayakkabı Dünyası Var Var
DIVARESE Var Yok
GIDA
A101 Var Yok
CARREFOURSA Var Var
MIGROS Var Var
GETİR Yok Var
GETİR BÜYÜK Yok Var
GİYİM
JACK&JONES Yok Var
DS DAMAT Var Yok
KIĞILI Var Yok
KOTON Var Yok
NETWORK Var Yok
MOBİLYA
İKEA Var Var
MUTFAK
ENGLISH HOME Var Yok

7. Tüm bilgilerini eksiksiz dolduran tüketicilerin Kampanya Katılım Formundaki cep telefonu numarasına, Hankook Lastikleri A.Ş. tarafından tüm kontroller gerçekleştirildikten sonra ilgili ebat ve kategoriye göre dijital kod gönderimi sağlanacaktır.

8. Tüzel kişiler ve ticari işletmeler kampanyaya dahil değildir.

9. Hediye edilecek olan tutarlara KDV dahildir.

10. Kampanyaya 1 cep telefonu numarası ile sadece 1 kez katılım sağlanabilir.

11. Kampanyaya katılım sınırlıdır. Kampanya kurgusu ve süresinde meydana gelen değişiklik, durdurma ve sona erdirme hakkı Hankook Lastikleri A.Ş’ye aittir.

12. Kampanyadan faydalanmak isteyen tüketicilerin cep telefonu numaralarının Hankook Lastikleri A.Ş adına kampanyayı yürüten Interlink Ithalat İhracat ve Pazarlama AŞ ile paylaşılacağını kabul etmiş sayılır.

13. Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında Aydınlatma Metni’ne buradan adresinden ulaşabilirsiniz.

14. Kampanyaya katılım gösteren son tüketiciler yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

1. Kampanya 1 Nisan 2023 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarih aralığı dışında düzenlenen faturalar kampanya kapsamı dışındadır.

2. Pirelli marka 18'' jant ve üzeri oto, SUV (4X4) yaz veya dört mevsim lastik satın alımlarında geçerlidir.

3. Tek seferde 4 adet Pirelli marka 18'' jant ve üzeri oto, SUV (4X4) yaz veya dört mevsim lastik satın alımlarında toplamda 1200 TL indirim hak edişi olacaktır.

4. İndirimden yararlanabilmek için satın alma sırasında verilen Pirelli İndirim Kodunu https://indirim.lastikvs.com adresinde yer alan kampanya katılım formunda gerekli bilgileri tamamlayarak eksiksiz doldurması gerekmektedir.

5. Kampanyaya katılan Lastik VS bayilerinde geçerlidir. Lastik satın alımından önce bayinin kampanya katılım durumu ve satın alınan lastiğin kampanyaya dahil olup olmadığı tüketici tarafından mutlaka bayiye sorulmalıdır.

6. Hediye edilecek olan tüm tutarlara KDV dahildir.

7. Pirelli ve Tatko Lastik A.Ş. kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

8. Kampanyaya katılım gösteren son tüketiciler yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılırlar.